Vendée Globe zeiler Pieter Heerema dinsdagavond 28 maart te gast bij Jeroen Pauw

Hilversum, Amsterdam – Pieter Heerema is de eerste Nederlander die de finish bereikt van de prestigieuze en extreme Vendee Globe zeilrace. In zijn eentje legde hij ruim 40.000 kilometer af in 116 dagen. Hij is net terug en vanavond in Pauw vertelt hij over de ontberingen, de eenzaamheid en de overwinningen tijdens een van de meest uitputtende zeilraces ter wereld. Vanaf 23:00 uur. (pauw.vara.nl)

Eén gedachte over “Vendée Globe zeiler Pieter Heerema dinsdagavond 28 maart te gast bij Jeroen Pauw”

  1. Goh grappig. ..Deze zeiler heeft de luxe te beleven wat mijn leven op het droge is! Mijn zeilschip heeft zo vaak slagzij, omgeslagen dus,gemaakt en steeds komt mijn schip terug op de golven om weer om te slaan. Wat voor hem een super luxe vakantie is, is voor mij dagelijks overleven. Tja, das de luxe van geld en blijkbaar erg interessant. Vreemd hoor dat dat zo interessant blijkt te zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *