Zaterdag 29 april 2017 voor tweede keer gratis opstapdag Elfstedenvaarroute

ALDTSJERK – Zaterdag 29 april kunnen waterliefhebbers gratis de Noordelijke Elfstedenroute ontdekken. Er liggen sloepen en pramen klaar tussen 11.00 en 16.30 uur om de route op en af te stappen. Aan de wal zijn diverse bezienswaardigheden.

De opstapdag is voor het tweede jaar op rij, georganiseerd door een werkgroep van de toeristische vereniging Uytland: verschillende jachthavens, ondernemers en bootverhuurders aan de route. Door op en af te stappen kunt u kennismaken met het landschap en de dorpen van Noord-Friesland. Een gemiddeld vaartochtje duurt ongeveer een uur. (actiefonline.nl, Nieuwe Dockumer Courant)

Eén gedachte over “Zaterdag 29 april 2017 voor tweede keer gratis opstapdag Elfstedenvaarroute”

  1. Heel leuk. Idee.
    Zeker het overwegen waard.
    Morgen kan ik niet.
    Maar is het mogelijk een bericht te krijgen wanneer dit weer wordt georganiseerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *