Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nauticsale voor alle jachtelektronica, comfort en technisch onderhoud nu gevestigd op jachthaven Andijk

Andijk – Het bedrijf Nauticsale van Jan de Graaf heeft zich op Jachthaven Andijk gevestigd. Nauticsale is gespecialiseerd in onderhoud, vernieuwing, reparatie en advies op het gebied van navigatie en communicatie, verwarming, airco, en alle energiesystemen.

Voor de verzorging van navigatie en communicatie zijn zij Raymarine Dealer. Maar ook met andere merken zoals onder andere Simrad, Brookes and Gatehouse, Garmin en Furuno is in de afgelopen jaren veel ervaring en vakkennis opgedaan. Hierdoor kunnen zij tot een compleet aanbod, integratie van systemen en een altijd passende oplossing komen.

Nauticsale is ook verkoop- en servicepunt van Webasto comfort systemen zoals airconditioning en verwarming en heeft hiervoor geschikte opstellingen voor service, diagnose en nieuw in te bouwen systemen. Ook met Webasto is er al meer dan 17 jaar ervaring. Andere merken als Eberspr├Ącher en Kabola behoren ook tot de mogelijkheden.

Als het gaat om een betrouwbare stroomvoorziening aan boord dan bent u ook aan het juiste adres bij Nauticsale. Tevens zijn zij servicepartner van Mastervolt en kunnen reparaties uitvoeren, nieuwe systemen aanbieden of een bestaand systeem aanpassen of verbeteren. Ook voor andere merken zoals Victron hebben zij de juiste apparatuur om inbedrijfstellingen, storingen en diagnose te behandelen.

Door de nauwe samenwerking met een aantal andere specialistische bedrijven kan er een totaalpakket aan werkzaamheden worden verricht en ontzorgen zij de gehele scheepsinstallatie voor u.

Nauticsale is gevestigd bij Andijk Scheepstechniek (Yanmar service dealer) op Jachthaven Andijk, direct aan het IJsselmeer.

Meer informatie www.nauticsale.nl en www.jachthavenandijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *