Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Deloitte nieuwe Tokyo 2020-sponsor Laser-zeilster Marit Bouwmeester

PERSBERICHT

Rotterdam – Deloitte wordt de komende vier jaar de persoonlijke sponsor van Marit Bouwmeester. De winnares van Olympisch goud tijdens de spelen in Rio 2016 en tweevoudig wereldkampioen, wordt door Deloitte ondersteund in haar campagne op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Maar er is meer dan de spelen alleen. De komende jaren staan er mooie wedstrijden op de agenda en is de jacht op nieuwe wereldtitels geopend. Met de expertise en ondersteuning van Deloitte hoopt Marit weer extra stappen te zetten.

Peter Bommel, CEO van Deloitte, zegt over de samenwerking: ”Marit is een inspirerend persoon, heeft oog voor kwaliteit en is een absolute winnaar. Dit sluit perfect aan bij wie Deloitte is en wil zijn. Met Marit hebben we een perfecte ambassadeur in huis om ons verhaal te vertellen. Haar intrinsieke motivatie is enorm en dat zien we ook terug bij Deloitte. Door ze met elkaar in contact te brengen verwachten wij een extra impuls.”

Marit Bouwmeester zegt enthousiast: ”Ik vind het echt super dat een A-merk als Deloitte bij me aansluit. Naast de financiële ondersteuning gaan zij mij begeleiden als persoon en helpen met mijn maatschappelijke carrière. Goud halen is één, maar bij de wereldtop blijven betekent dat je echt stappen moet blijven zetten. Dat begint met het verzamelen van de juiste experts. Deloitte heeft de kennis om mij iets extra’s te geven op weg naar Tokyo.”

Over Deloitte
Deloitte is de merknaam van een wereldwijd netwerk van zelfstandige memberfirms die wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk advisering, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte kent de uitdagingen in talloze branches en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Meer informatie www.maritbouwmeester.nl, www.deloitte.nl, www.teamxg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *