Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

In de 8 Uren van de Oosterschelde gaat het op zaterdag 9 september om de meeste mijlen

PERSBERICHT

Sint-Annaland (Zeeland) – De watersportvereniging Sint-Annaland organiseert op zaterdag 9 september 2017 de 28e editie van de 8 Uren van de Oosterschelde. Dit is een spannende en sportieve zeilwedstrijd die vooral op strategie is gericht. De uitdaging is om zoveel mogelijk mijlen te zeilen en exact om 18:00 uur voor de haven van Sint-Annaland te finishen.

Tijdens de 8 Uren wordt door maximaal 85 jachten in verschillende klassen op handicap wedstrijd gevaren. Als deelnemer bepaal je zelf je startplaats: Krabbenkreek, De Val, Zandkreek of Bergse Diepsluis. Ook bepaal je zelf je route op basis van de opgegeven rakken, waarbij ieder rak maar twee keer mag worden gevaren. Winnaar is het jacht, dat in zijn klasse de hoogst gemiddelde snelheid (= gevaren afstand/berekende tijd) heeft behaald, gecorrigeerd op handicap.

Na afloop van de wedstrijd is er voor de deelnemers een buffet en uiteraard de prijsuitreiking.

Meer informatie www.wsv-sint-annaland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *