Gemeente Breda wil varen door de stad mogelijk maken door Nieuwe Mark te verdiepen

BREDA – De gemeenteraad van Breda is enthousiast over het plan om het laatste deel van de Nieuwe Mark te verdiepen zodat er gevaren kan worden door de stad. De gemeenteraad stemde er donderdagavond mee in dat er een ontwerp gaat komen en dat er begonnen wordt met de eerste voorbereidingen voor het verdiepen en doortrekken van de Nieuwe Mark.

Hiervoor trekt de gemeente 2,2 miljoen euro uit. De Nieuwe Mark eindigt nu op de hoek van de Markendaalseweg en wordt straks doorgetrokken richting de Vredenburchsingel. Daarmee is de cirkel van water in de binnenstad rond. De bouw zal zo’n drie tot vier jaar in beslag nemen. Het is de bedoeling dat de aanleg volgend jaar start. (Omroep Brabant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *