Column Paul Bombeld over de nieuwe jachthaven Noorderhaven in Zutphen gaat er met gestrekt been in

Zutphen – Nu de dagen in rap tempo korter gaan worden is het vaarseizoen bijna voorbij. En dat is een flinke tegenvaller voor de gemeente Zutphen. Dit hele voorjaar, zomer en najaar heeft er geen enkele boot aangelegd in de nieuwe jachthaven Noorderhaven. Terwijl vorig jaar zomer de haven al officieel werd geopend. Ziet u het al gebeuren in de detailhandel? ‘Het eerste jaar na opening van de nieuwe winkel komt er niet één klant’. Een hele bijzondere prestatie. (contactzutphen.nl)

Eén gedachte over “Column Paul Bombeld over de nieuwe jachthaven Noorderhaven in Zutphen gaat er met gestrekt been in”

  1. Zutphen heeft bij de watersporters vooral naam gemaakt als onbetrouwbaar. Duurt wel even voor schippers Zutphen weer als overnachtingsplek inplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *