Werfeigenaar Bolt dreigt met afsluiten van jachthaven De Drait als de vervuiling niet stopt

DRACHTEN – Chiel Bolt van Jachtwerf Bolt dreigt met het afsluiten van Jachthaven De Drait als voor donderdag niets wordt gedaan aan de watervervuiling.

Vorig jaar op 18 maart deed Chiel Bolt officieel aangifte van de vervuiling van het oppervlaktewater rond zijn bedrijf, die volgens hem wordt veroorzaakt door zijn buren, Jachthaven De Drait. Na vele telefoontjes met zijn buurman en de gemeente kon hij de officiële klacht kwijt bij de FUMO (Fryske Utfieringstsjinst Miljeu en Omjouwing). Volgens Bolt komt de vervuiling wekelijks terug, op de dagen dat in de jachthaven de charterboten terugkeren en wisselen van huurder. (Drachtster Courant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *