Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Mercury Marine introduceert nieuwe generatie hybride VesselView-display met HD-resolutie en grotere helderheid

Amsterdam (NL), Verviers (B) – Mercury Marine, de wereldleider op het gebied van scheepsaandrijving en -technologie, introduceert de volgende generatie van VesselView, het belangrijkste assortiment van multifunctionele displays in de pleziervaartindustrie: Mercury® VesselView® 703. De nieuwe VesselView 703 maakt zijn debuut bij de opening van de Genoa International Boat Show van 2017.

VesselView 703 is uitgerust met het nieuwe Simrad® SolarMAX® HD-scherm voor nauwkeurige en betrouwbare bediening in combinatie met verhoogde helderheid, HD-resolutie, een brede kijkhoek en verbeterde bedieningselementen die in alle omstandigheden het besturen van de boot vergemakkelijken.

Het heldere, glazen, touchcreen heeft een 16:9-beeldverhouding voor een hogere leesbaarheid, een laag die verblinding tegengaat en dimbare achtergrondverlichting. Dankzij het hybride display met touchscreen en knoppen kan de gebruiker kiezen hoe hij het display wil gebruiken, afhankelijk van de toestand van de zee en de weersomstandigheden.
VesselView 703 geeft op een gemakkelijk af te lezen interface tegelijkertijd informatie weer over maar liefst vier motoren.

Het display geeft actuele informatie weer voor meer dan 30 motorparameters, waaronder: brandstofpeil en -bereik, olietemperatuur en -druk, accuspanning, waterdiepte, generator, enz.
Het systeem is onder meer uitgerust met een ingebouwd gps van 10 Hz en kaartplotter (regionale elektronische plotterkaarten apart aan te schaffen). VesselView 703 heeft ook een geïntegreerd echolood en een echte CHIRP met twee kanalen, waardoor hij onmisbaar is op al uw visuitstapjes. Het systeem kan ook worden geïntegreerd met alle Simrad-accessoires voor de NSS Evo3-productlijn, waaronder radar, sonartransducers, fishfinder-transducers, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, C-Zone digitaal schakelen en nog veel meer.

VesselView 703 is een zeer uitbreidbaar systeem dat over de gateway-functionaliteit beschikt, zodat SmartCraft-gegevens op NMEA 2000-apparaten kunnen worden weergegeven. Het systeem ondersteunt 16 talen en meerdere eenheidsomzettingen. Het beschikt ook over de automatische melding van beschikbare software-updates via GoFree Wi-Fi, die in het systeem is geïntegreerd.

In de VesselView 703-kit is Mercury’s VesselView Link meegeleverd. Dit systeem hebt u nodig om het aandrijfsysteem volledig te integreren en het display echt multifunctioneel te maken.

Meer informatie www.mercurymarine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *