Skûtsje Verwisseling van schipper Bas Krom voor vierde jaar winnaar Strontrace

Workum – De eerste deelnemers van de Strontrace 2017 zijn woensdagochtend vroeg binnengekomen. Om kwart over vijf kwam het eerste schip de haven van Workum binnen, na de oversteek over het IJsselmeer. Dat was De Verwisseling van Bas Krom.

Volgens Age Veldboom, controleur op de route, een terechte winner. “Ze hebben een snel schip, kunnen heel goed zeilen en er zitten atleten aan boord. Fierljepkampioen Thewis Hobma vaart mee, en die kan echt wel door heel Amsterdam bomen. Sterke kerels zijn het, absolute winnaars.” (Omroep Friesland)

Eén gedachte over “Skûtsje Verwisseling van schipper Bas Krom voor vierde jaar winnaar Strontrace”

  1. Hallo
    is de eerste keer dat ik zoiets gevolgd heb met de webcams.
    heb er echt van genoten en alle hulde voor de Verwisseling en team

    gr Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *