Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Offshore Yacht Charter biedt in 2018 een sportieve zeilvakantie in balans tussen reizen, cultuur en ontspanning naar de Faeröer-eilanden

PERSBERICHT

Rotterdam – Nieuw in het vaarprogramma van Offshore Yacht Charter zijn de Faeröer eilanden. De Faeröer eilanden zijn (tot nu toe) een van Europa’s best bewaarde geheimen. Het landschap is één van de meest spectaculaire in Europa. Wild, nat en winderig. Daarbij moet dus vermeld worden dat het niet voor de ‘faint hearted’ is.

Een zeilvakantie naar de Faeröer is een zeilreis naar een andere wereld (foto: Offshore Yacht Charter)

De Faeröer eilanden zijn een groep van 18 eilanden tussen de Shetland eilanden en IJsland en ze maken deel uit van Denemarken. De Faeröer eilanden zijn ideaal om te verkennen door middel van een zeilvakantie, vanwege de balans tussen reizen, cultuur en ontspanning en alle speciale plaatsen die u alleen per boot kunt bereiken.

De vele eilanden en ‘Sounds’ bieden bescherming tegen de deining van de Atlantische Oceaan. Dit biedt veel mogelijkheden en ook de dag afstanden kunnen daarom worden aangepast aan het weer. Vaar met ons mee en je zult een andere wereld ontdekken!

Meer informatie www.offshore-yacht-charter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *