Belgische rondvaartrederij breidt uit dankzij toenemende vraag naar asverstrooiingen op zee

Blankenberge (België) – Komend weekend voegt de rondvaartrederij Water-Taxi een nieuwe boot toe aan haar vloot. Eigenaar Michel De Vos (60) zal het schip ook gebruiken voor asverstrooiingen op zee. “Er zullen veel meer nabestaanden aan boord kunnen om een laatste groet te brengen.”

De indrukwekkende boot van 400.000 euro ligt sinds deze week in de haven van Blankenberge. Deze ‘Sea Fox 2’ zal ook worden ingezet voor pleziervaarten en excursies. Toch heeft de investering veel te maken met een andere service van het bedrijf uit Blankenberge: asverstrooiing op zee. “We zijn daar ongeveer twee jaar geleden mee gestart. Sindsdien zagen we het aantal aanvragen stelselmatig stijgen”, vertelt De Vos. (Het Laatste Nieuws, www.water-taxi.be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *