23 boten opengebroken in jachthaven in Veere

VEERE – Dieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag bij jachthaven Oostwatering in Veere een flink aantal boten opengebroken.

Jachthaven Oostwatering ligt langs de Polredijk tussen Vrouwenpolder en Veere. De diefstallen vonden plaats tussen 00.00 uur en 04.30 uur. Watersportvereniging Arne meldt via social media dat inbrekers in totaal 23 boten hebben bezocht. Uit de opengebroken boten zijn goederen weggenomen.

De watersportvereniging hoopt dat omwonenden in de buurt van de jachthaven wellicht bruikbare camerabeelden hebben waarop de daders tussen 03.45 en 04.30 uur te zien zijn. Mensen met camerabeelden en eventuele getuigen worden verzocht zich te melden. (HV Zeeland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *