Botenverhuurder Tubbber vindt nieuwe investeerder in investeringsfonds Move Fast Ventures

Groningen, Amsterdam – Investeringsfonds Move Fast Ventures van Haico Pols en Sander Prinsen heeft een minderheidsbelang verworven in botenverhuursite Tubbber. Dat wil zijn internationale marktpositie verstevigen.

Enkele weken geleden verwierf Move Fast een minderheid van de aandelen in start-up Tubbber uit Groningen. Dat is een soort Booking.com voor de verhuur van particuliere jachten en, zoals oprichter Anne de Vries aan Emerce uitlegt, ook steeds meer voor jachten van vlooteigenaren.

Op de Hiswa vertelde hij afgelopen vrijdag dat in de samenwerking met zijn nieuwe investeerders vooral op zoek is naar marketingexpertise. Pols en Prinsen zijn niet helemaal onbekend met die materie vanuit hun achtergrond als oprichters van Storm Digital. Vanuit het investeringsbedrijf zijn ze ook betrokken bij Clevver, Koffiemarkt.nl en tot de exit bij How & Knower. (Emerce, www.tubbber.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *