Steeler Yachts in Steenwijk laat op één dag twee miljoenen-jachten te water

Steenwijk – Het gaat goed met Steeler superjachten bouwer in Steenwijk. Er zijn momenteel 18 boten in aanbouw. Maandag werden er twee te water gelaten. De eerste een 65 ft (20 meter) is de grootste Steeler tot nu toe. Voor een familie uit Urk die de boot helemaal rolstoelvriendelijk heeft laten bouwen, compleet met hydraulische lift. Naast kwaliteit en innovatie de grote kracht van Steeler: custom built bouwen. Alles kan.

De tweede boot is er een van 17,50 meter. Voor een Engelsman die twee jaar geleden ook een boot bij Steeler had laten bouwen, maar deze toch net iets te klein vond. En ook nu heeft nog weer een offerte aangevraagd voor een nóg grotere… (Steenwijker Courant, www.steeleryachts.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *