Botenverhuurder Boatsters verlegt focus naar charter management en top huurdersmarkt en verhuist hoofdkantoor naar Mallorca

Amsterdam – In de eerste week van april breidt de, van origine Amsterdamse, luxe jacht- en bootverhuurder Boatsters uit naar Palma de Mallorca en Ibiza. Het hoofdkantoor verhuist naar Mallorca, er komt een tweede vestiging op Ibiza en het tech- & support team blijft in Amsterdam. In 2018 gaat Boatsters zich meer richten op charter management voor boot- en jachteigenaren, en daarnaast op top level service voor haar huurders. Daarmee wordt het bedrijf veel meer dan alleen een boekingswebsite. (Emerce, www.boatsters.com)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *