Parlevinker met ijs het water op in de nieuwe havens van Harderwijk

Harderwijk – Watersporters die de nieuwe Harderwijkse havens bezoeken hoeven straks voor een ijsje de boot niet af. IJsmaker Rob Morren komt vanzelf langs met zijn verbouwde reddingsloep, als een heuse parlevinker.

In de winter loopt het niet zo hard met de ijsverkoop en dan is het voor Rob Morren (52) tijd voor nieuwe ideeën. Het idee om vanuit een boot ijs te verkopen had hij al eerder, maar vorig jaar lukte het hem een sloep op de kop te tikken.

Hij heeft de boot inmiddels, met hulp van vrienden, helemaal opgelapt en de sloep ligt zwart en mooi te wezen op de werf van Roelofsen. Op de zijkant staat in de witte letters ’t Boerinneke, net zoals de ijssalon aan de Havendam, aan de Vissershaven. (deStentor)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *