Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

RobWink Serious Seatools nu importeur en distributeur van Mantus ankers, die zich snel ingraven in een harde bodem

PERSBERICHT

Lelystad – Recent heeft RobWink Serious Seatools in Lelystad de import en distributie van Mantus ankers ter hand genomen. Deze ankers van Amerikaanse makelij graven zich gemakkelijk en snel in een harde (klei)bodem in. En dieper, dus met een grote houdkracht.

De afgelopen tien jaar zijn diverse onafhankelijke tests uitgevoerd door o.a Cruising World, Practical Sailor, Sail en PMY Magazine. Deze tonen aan, dat de nieuwe generatie ankers superieur zijn aan traditioneel ontworpen ankers. De Mantus ankers zijn juist ontworpen om zich diep in een harde en zelfs door planten bedekte bodem in te graven.

Vergelijkingen en tests met traditionele ankers wijzen erop dat Mantus een superieure prestatie levert. Het Mantus anker is bedoeld als hoofdanker voor uw schip, maar is door de mogelijke demontage gemakkelijk op te bergen en daarom ook prima geschikt als reserveanker. De onderstaande video laat het principe duidelijk zien.

Het anker bestaat geheel uit hoogwaardig gesmeed staal zonder gietijzeren delen. De ‘roll bar’ om ervoor te zorgen dat het anker onmiddellijk de juiste stand inneemt, is er met bouten en moeren op bevestigd.

RobWink Serious Seatools levert uiteraard ook alle toebehoren van deze bijzondere ankers.

Meer informatie www.robwink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *