Drie gewonden, twaalf mensen in het water en een gezonken sloep na aanvaring met watertaxi in Rotterdam

Rotterdam – Twaalf personen zijn zaterdagmiddag in het water terechtgekomen na een botsing tussen een motorsloep en een watertaxi op de Nieuwe Maas vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam. Drie mensen zijn vanwege hun verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio zaten er twaalf mensen op de sloep. Die boot werd overvaren door een watertaxi, waarna alle inzittenden in het water belandden. Iedereen is uit het water gehaald. De boot is gezonken. Twee van de drie gewonden die naar het ziekenhuis zijn gebracht, hadden botbreuken. Een van hen kwam tegen de schroef van de sloep aan. (nu.nl, ‘Watertaxi vaart veel te snel’ – RTVRijnmond, ‘Bestuurder van watertaxi is kapot van botsing met gewonden’ – AD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *