Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Informatie over varen in de Zaanstreek in lokaal magazine ‘Ervaar de Zaanstreek’ gedistribueerd via verenigingen, jachthavens, winkels en sluizen

PERSBERICHT

Wormerveer – Elk jaar in mei – aan het begin van het vaar- en evenementenseizoen – verschijnt het magazine Ervaar de Zaanstreek (voorheen ‘Varen in de Zaanstreek’). Dit jaar in een compleet nieuw jasje én extra dik.

Naast praktische informatie over sluis- en brugtijden, jachthavens en veren geeft het magazine een volledig overzicht van alle evenementen die in 2018 in de Zaanstreek plaatsvinden. Daarnaast ook toeristische informatie over Stadshart Zaandam, het Hembrugterrein en ’t Twiske, aangevuld met onder andere de leukste ‘natte’ terrassen en wandel- en fietsroutes.

In het hart van het magazine zit een uitneembare kaart van de Zaanstreek met vaarroutes en nautische adressen. ‘Ervaar de Zaanstreek’ wordt uitgebracht door LassooyDesign: tevens uitgever van het Zaanse UIT-magazine. Het magazine heeft een oplage van 15.000 stuks en wordt verspreid bij nautische winkels, watersportverenigingen, jachthavens, sluizen, horeca en B&B’s aan het water in de Zaanstreek en de omliggende regio.

Meer in formatie www.ervaardezaanstreek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *