Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Actie Watersportdirect.com maakt gratis meevaren op Volvo Ocean Race boot Boudragon mogelijk

PERSBERICHT

Aalsmeer, Scheveningen – ‘Deel jouw leukste watersport plek en maak kans om mee te varen met een echte Volvo Ocean Racer ter waarde van 450,-..’ Zo luidt de opening van de Facebook-actie van watersportwebwinkel watersportdirect.com.

Watersporters die de Watersportdirect.com-pagina liken en daar hun favoriete vaarwater met foto posten, maken kans op een zeiltochtje met de VO65 Boudragon van voormalig Volvo Ocean Race zeiler Hans Bouscholte. Wie met zijn of haar vaargebied de meeste likes oogst, is winnaar. De actie loopt tot 17 juni a.s..

Een buitenkans voor de winnaar van de Watersportdirect-Facebook actie: meevaren met de VO65 Boudragon…! (foto Oceanraces Academy)
Hij of zij krijgt dan een VIP-uitnodiging voor een bezoek aan het Volvo Ocean Race dorp op 29 juni en mag die dag mee voor een tochtje op zee met de 65-voeter ‘Boudragon’, die aan de Volvo Ocean Race 98/99 heeft meegedaan. Op dit moment wordt de boot geĆ«xploiteerd door de Oceanraces Academy en gebruikt om talentvolle zeezeilers ervaring te laten opdoen.

Bouscholte: “Met mijn Oceanraces Academy wil ik een beperkt aantal goede zeilers leren oceaanzeilen, en deze vorm van zeezeilen promoten om Nederland weer op het hoogste niveau te brengen.”

Watersportdirect is sponsor van de Boudragon en levert de sterke, lichte en opblaasbare fenders van Megafend. Dit topmerk wordt veel gebruikt door superjachten en de veeleisende watersporter.

Meer informatie watersportdirect op Facebook, www.watersportdirect.com en www.oceanracesacademy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *