Jachtwerf De Volharding viert 100-jarig bestaan met onderscheiding oud-directeur en ontwerper Staverse kotter

STAVOREN – Anton van der Werff uit Stavoren is zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De tachtigjarige Van der Werff kreeg de onderscheiding opgespeld door waarnemend burgemeester mevrouw Magda Berndsen-Jansen.

De uitreiking vond plaats tijdens de feestelijkheden ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van Jachtwerf De Volharding in de stad en het twintigjarig jubileum van de Staverse Kotterclub. Van der Werff was bijna een halve eeuw (van 1956 tot 2005) directeur van Jachtwerf De Volharding. Tevens is hij ontwerper van de Staverse kotter. Hij was in 1998 medeoprichter (en vrijwilliger) van de Staverse Kotterclub. (Terapeler Courant, De Volharding)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *