Traditionele Schepen Beurs 2018 van 9-11 november in teken van duurzaam varen

Den Helder – De derde editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs wordt van 9 tot en met 11 november gehouden in Gebouw 66 van het Willemsoordcomplex, in het stadshart van Den Helder. Dit jaar staat het evenement in het teken van duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen.

De voorbereidingen voor de derde editie zijn in volle gang. Volgens beursmanager Jet Sluik zit er groei in het aantal deelnemers en worden er dit jaar meer bezoekers verwacht dan bij de eerste twee edities. Ook staat de beurs dit jaar in het teken van duurzaamheid en innovatie. “In 2017 waren op de beurs al enkele deelnemers aanwezig die in duurzame producten handelden of hier adviezen over gaven”, aldus de beursmanager. Nu zullen dat er meer zijn. (De Binnenvaartkrant, www.traditioneleschepenbeurs.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *