Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Boek met vaarroutes en ankerplekken in Zeeland en vaarwijzer voor de Zeeuwse kust

PERSBERICHT

Haarlem – Zeeland is een van de meest gevarieerde vaargebieden van ons land. Tussen Dordrecht en Zeeuws-Vlaanderen vind je enorme diversiteit aan uitdagende vaaromstandigheden. In De Grevelingen en het Veerse Meer kun je goed proeven hoe het is om op groot water te zeilen. En de Oosterschelde en de Westerschelde vormen een uitdaging met haar getijden. En voor wie klaar is voor het echte werk, is daar de Zeeuwse Noordzeekust.

Olav Cox en Erna Vader schreven deze Vaarwijzer en nu de herziening van deze nieuwe editie. Zij kennen dit stromengebied op hun duimpje. Voordat zij met hun Ritme op wereldreis vertrokken, zeilden ze hier al rond. En dat doen ze nog steeds met plezier. Want zeilen door het Deltagebied is een ontdekkingstocht op zich. Met verrassende haven- en ankerplekken, rust en ruimte, prachtige wolkenluchten en de uitdagingen van stromend water. Deze Vaarwijzer is een aanmoediging om dit gebied zelfstandig te verkennen. Met voorbeeldroutes en bijzonderheden die je onderweg tegenkomt, maar met voldoende ruimte om zelf op verkenning te gaan.

Vaarwijzer Het Deltagebied door Olav Cox en Erna Vader ISBN 9789064106460, 35,99 euro

meer informatie www.gottmer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *