Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Volvo Ocean Race finish-activiteiten in Scheveningen gaan vandaag door in versoberde vorm

PERSBERICHT

Scheveningen – De organisatie van de Volvo Ocean Race Finish heeft in nauw overleg met de gemeente Den Haag besloten de activiteiten door te laten gaan in gepaste vorm. Dit besluit is genomen naar aanleiding van het afschuwelijke ongeluk op donderdag 28 juni.

Er zullen op vrijdag uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden geen rib-boat experiences georganiseerd worden. Ribs zullen louter ingezet worden om gasten te vervoeren. Gedurende de dag wordt de muziek versoberd. Voor aanvang van het concert in de avond met meerdere artiesten zal 1 minuut stilte worden gehouden uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden.

Het terrein gaat vandaag op de reguliere tijd open, dat wil zeggen om 10 uur in de ochtend.

Meer informatie Volvo Ocean Race Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *