Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zeilkleding.nl helpt u met een keus uit alle bekende merken watersportkleding tegen onverwachte afkoeling op of in het water

PERSBERICHT

’s-Hertogenbosch – Als recreatief of fanatiek zeiler heeft u baat bij het dragen van een zeilpak op al uw zeiltochten. Waarom? Een zeilpak beschermt u tegen alle weersomstandigheden: het biedt u warmte en het houdt u droog. Juist op warme zomerse dagen met hoge temperaturen boven land en strand, kan het water er extra aantrekkelijk uitzien. Maar vergist u zich niet in de ‘chilling factor’ op een winderige zomerdag….

De ruime vestiging van watersportspecialist Herman Lieven in ’s-Hertogenbosch bedient niet alleen zeilkleding.nl, maar ook de sites duikwereld.nl en lieven.nl.
Wanneer het water u nat spat, koelt u door de verdamping in de wind extra af. Dan kan het opeens gevaarlijk koud worden op het water. Zo koud dat u na een tijdje niet meer adequaat reageert op alles wat er op een boot kan gebeuren. Om dat te voorkomen is beschermende kleding die past bij het seizoen een must. En mocht u dan toch in het water belanden en op u zelf zijn aangewezen, dan is het wel prettig, als u kleding tegen afkoelen en een goed reddingvest draagt.

Zeilkleding.nl van Herman Lieven Watersport is al sinds jaren een nationaal specialist in watersportkleding en biedt een zeer ruim assortiment zeilpakken van gerenommeerde merken zoals Magic Marine, Musto, Helly Hansen, en Gill.

Heeft u alleen een zeilbroek nodig? Of wilt u juist alleen een zeiljas aanschaffen? Dat kan ook. Bij zeilkleding.nl hoeft u echt niet een complete outfit te bestellen, maar kunt u ook losse items aanschaffen. En vanzelfsprekend ook reddings- en zwemvesten.

Een zeilpak aanschaffen is niet goedkoop. Daarom komen we u tegemoet. Bestelt u voor meer dan 70,00 euro dan betalen wij de verzendkosten voor u! U ontvangt uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag in huis. Liever langskomen in de winkel, zodat u kunt passen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg 64 in ’s-Hertogenbosch (+31 (0)73-6131763).

Meer informatie www.zeilkleding.nl, www.duikwereld.nl en www.lieven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *