Via Burgernet gezochte bestuurder van bij aanvaring betrokken boot Vinkeveense Plassen meldt zich

Vinkeveen – De politie is vrijdagavond op zoek geweest naar een boot op de Vinkeveense Plassen. Daarbij heeft de politie het signalement van de gewonde bestuurder van de boot op Burgernet gezet. Het vaartuig zou betrokken zijn geweest bij een aanvaring. Uiteindelijk heeft de man zich zaterdagmorgen gemeld bij de politie, nadat hij een bezoek had gebracht aan het ziekenhuis.

Achter de Bloemhaven in Vinkeveen ontstond rond 21:10 uur een aanvaring. Volgens een woordvoerder van de brandweer werd daarbij één persoon uit de boot geslingerd. Het slachtoffer raakte te water en gewond aan zijn hoofd. Getuigen van het ongeval waarschuwden de hulpdiensten, maar de gewonde man wist zelf in zijn boot te komen en ging er vandoor. (petershotnews.nl)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *