Levensgevaarlijke recent geplaatste palen in Loosdrechtse Plassen

Loosdrecht – Watersportliefhebbers opgepast: in de Loosdrechtse Plassen zijn rechtopstaande palen ontdekt. Die palen komen tot net onder het wateroppervlak: je kan ze dus niet zien, maar ze zijn wel gevaarlijk voor boten en waterskiĆ«rs.

Foto: Gemeente Wijdemeren

Medewerkers van Recreatie Midden-Nederland hebben al zes palen uit het water gehaald. Die waren ontdekt op de derde en vijfde plas, zo’n 25 meter van de kant van de eilanden De Meent en Het Weer.

De gemeente Loosdrecht drukt watersporters op het hart om voorzichtig te zijn. Mensen die informatie hebben over de palen of weten wie ze geplaatst heeft wordt verzocht contact op te nemen. Tijdens kantooruren kan dat bij de gemeente via 14 035. Buiten kantooruren kun je contact zoeken met recreatie Midden-Nederland via (030) 29 74 000. (RTVUtrecht, ‘Watersport-hater plaatst dodelijke val in Loosdrechtse plassen’ – welingeklichtekringen.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *