Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Watersport vakantie-aanbieding van een Iridium GO! satelliettelefoon met onbeperkt data-gebruik bij Sail Satellite

PERSBERICHT

Woerden – Communicatie en telefoneren vanaf een plezierjacht is heel gewoon geworden. Tenminste voor watersporters die het land niet al te ver achter zich laten. Dat wordt anders voor wie verder de zee op gaat, de Atlantische Oceaan over vaart of zich misschien aan een wereldomzeiling waagt. Zodra men buiten het bereik van de telefoonnetwerken komt, is satellietcommunicatie het enige middel om snel en betrouwbaar contact te maken met de vaste wal.

Gelukkig is satellietcommunicatie de laatste jaren steeds gewoner geworden. En goedkoper. Daarbij heeft Iridium GO! haar plaats verworven aan boord van menig plezierjacht, dat een oversteek maakt of een rondje Engeland zeilt. Sail Satellite heeft een bijzondere vakantieaanbieding weten samen te stellen, die zich snel laat regelen. Nog vóór u deze vakantie zou vertrekken!

Deze unieke aanbieding bestaat uit een kompleet pakket. Dus de Iridium GO!, een buitenantenne met antenne kabel, een simkaart inclusief één maand Unlimited data.
De prijs is € 1369,- inclusief BTW.

Meer informatie www.sailsatellite.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *