Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Een boot in deeleigendom: Enk-Share regelt gedeeld eigenaarschap van een nieuw of bestaand zeiljacht of motorjacht

PERSBERICHT

Makkum – Wat een heerlijke zomer hebben wij dit jaar, watersport minnend Nederland is springlevend! Een boost voor campagnes als ‘Welkom op het Water’. De watersportbranche heeft zich sterk gemaakt, om te laten zien hoe leuk watersport kan zijn en dat het voor iedereen toegankelijk is.

Samen met maximaal vier andere personen eigenaar worden van bijvoorbeeld een Sossego Comfort 22…
Een perfect moment om in te spelen op de veranderende behoeften en wensen van de watersporter. Charteren is ‘booming’ op het moment, logisch ook. Het biedt namelijk de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid die varen biedt, zonder dat het de lasten van eigenaarschap met zich meebrengt. Op deze manier blijft tijd en geld over voor andere vrijetijdsbestedingen, want er is zoveel mogelijk.

Als net afgestudeerd bedrijfskundige ben ik om tafel gegaan met mijn familie, de eigenaren van Gebroeders van Enkhuizen. Gezamenlijk hebben wij gekeken wat een custom-built jachtbouwer kan met de veranderende wensen van de consument en watersporter. Hieruit is Enk-Share ontstaan.

In samenwerking met verschillende partijen heeft Enk-Share ervoor gezorgd dat de prachtige schepen die worden gebouwd bij Gebroeders van Enkhuizen, vanaf nu kunnen worden gekocht door middel van gedeeld eigenaarschap. De eigenaren hebben vervolgens de optie om het schip te laten verhuren.

Daarnaast biedt Enk-Share ook de mogelijkheid om de verhuur van reeds gebouwde schepen te organiseren. Deze schepen hoeven niet gebouwd te zijn bij Gebroeders van Enkhuizen, mits ze passen binnen Enk-Share.

Tijdens de Hiswa te Water van 5 t/m 9 september 2018 is Enk-Share aanwezig op de stand van Gebroeders van Enkhuizen. Enk-Share zal hier aanwezig zijn om meer te vertellen over het boatshare-concept en de mogelijkheden omtrent charteren (buy&charter). Wij kijken uit naar de Hiswa te Water, graag tot dan!

Meer informatie www.gebrvanenkhuizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *