Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Vaarwijzer-boek over hoe je het best met de boot naar en in Noord-Frankrijk kunt varen

PERSBERICHT

Haarlem – Uitgeverij Gottmer heeft in de serie vaarwijzers behorend tot het Hollandia-fonds het boek ‘Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren’ uitgegeven met de vaargebieden Picardië, Champagne-Ardennen, Vogezen, Elzas, inclusief Maas, Moesel en Rijn. Inclusief vaarroute richting de Middellandse Zee. Auteur is Frank Koorneef, die al eerder meerdere vaarwijzers en vaarrouteboeken door Nederland en België schreef. Hij publiceert regelmatig in De Waterkampioen.

Een van de populairste bestemmingen voor Nederlandse en Belgische watersporters
In Noord-Frankrijk ligt een zeer gevarieerd en aantrekkelijk vaargebied, waar veel mooie vaarroutes mogelijk zijn. Van de Maas en de Moezel in het oosten tot de drukbevaren doorgangsroutes en idyllische kanaaltjes in het westen. Daar middenin ligt natuurlijk de populaire hoofdbestemming Parijs. In dit boek staan niet alleen beschrijvingen van alle vaarwegen in deze boeiende regio, maar ook van de interessantste dorpen en steden onderweg. Door de informatieve omschrijvingen, foto’s, anekdotes en kaartjes weet je altijd wat je onderweg tegenkomt, hoe je het best de sluizen passeert en waar je reis verder naartoe kan voeren.

Hollandia Vaarwijzers
De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijk informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Auteur:Frank Koorneef, ISBN:9789064106569, Soort: 256 blz. hardback, Uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v., prijs 39,99 euro.

Meer informatie www.gottmer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *