Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Watersportverbond ziet niets in samenwerking met ‘Nationale Zeilbond in oprichting’

PERSBERICHT

Utrecht – In het licht van het standpunt om elke mogelijkheid (die openingen biedt de watersport te promoten) te onderzoeken, hebben er het afgelopen jaar diverse gesprekken plaatsgevonden tussen het Watersportverbond en de initiatiefnemers van een Zeilbond in oprichting. Constructieve gesprekken over de mogelijkheden van een samenwerking of zelfs integratie.

Na alle plussen en minnen zorgvuldig te hebben afgewogen, heeft het bestuur van het Watersportverbond besloten dat het op dit moment niet in het belang van de watersport en de verenigingen is om tot een structurele samenwerking te komen.

Vanzelfsprekend blijft het bestuur en de werkorganisatie permanent aanspreekbaar voor elke gedachte die een bijdrage kan leveren aan de doelstelling “een leven lang plezier op het water”.

Meer informatie www.watersportverbond.nl en ook Nationale Zeilbond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *