Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Distributie Mastervolt van Technautic naar Lankhorst Taselaar

Amsterdam – Per 1 september heeft Mastervolt Lankhorst Taselaar aangesteld als de nieuwe distributeur voor de watersport in Nederland. De distributie was sinds 2011 in handen van Technautic in Wormerveer. Sinds begin deze maand distribueert Lankhorst Taselaar het retail-assortiment voor de merken Mastervolt en Marinco. Mastervolts partner Exalto gaat zich toespitsen op alle maritieme installateurs in de Benelux.

Als internationaal opererende groothandel met een jarenlange ervaring in de verkoop van watersportartikelen, is Lankhorst Taselaar een prominente partij op de Nederlandse markt. Met de distributiepartner realiseert Mastervolt een nog betere beschikbaarheid van zijn producten op de particulier markt. (Nauticlink, www.binnenvaartkrant.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *