Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

AVA Marine nu distributeur van Staloc-lijmproducten voor de jachtbouw en scheepsbouw

PERSBERICHT

Meppel – STALOC is in Oostenrijk marktleider op het gebied van lijmtechnieken voor alle industriële- en commerciële toepassingen. STALOC producten voegen metalen, kunststoffen, hout, glas, samengestelde of andere hightech-materialen op betrouwbare wijze samen. STALOC biedt oplossingen voor professioneel gebruik en is daarmee een product, dat voor veel nautische bedrijven zeer geschikt is voor in de werkplaats!

Het leveringsprogramma bestaat uit anaerobe lijmen- en afdichtingen, secondelijmen, constructielijmen, hybride lijmen en afdichtingen, technische smeermiddelen en anticorrosieve middelen. AVA-Maritiem is de leveringspartner voor deze producten en staat u met raad- en daad bij. STALOC heeft een volledige eigen productie, waarmee de kwaliteit is gewaarborgd alsook een betrouwbare levering.

Meer informatie www.avamarine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *