Samenwerking tussen Britse Sunseeker en ICON Yachts in Harlingen

Harlingen – De Britse werf Sunseeker en ICON Yachts in Harlingen gaan samen jachten bouwen. De samenwerking is tijdens de bootshow in Monaco bekendgemaakt.

Sunseeker is een bekende en succesvolle Engelse werf voor de bouw van polyester superjachten tot ongeveer 40 meter. Samen met ICON Yachts gaan de Britten grotere jachten van aluminium en staal bouwen, te beginnen met een 48m jacht.

“Hiermee worden twee sterke krachten gebundeld”, melden de jachtbouwers in een persbericht. “Sunseekers verkoopervaring en marketingstrategie en ICON’s faciliteiten en expertise op het gebied van staal/aluminium jachten.” Het eerste jacht van de 48m-serie ‘Sunseeker by ICON’ staat gepland voorjaar 2021. (Harlinger Courant, www.sunseeker.com, www.iconyachts.eu)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *