Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Toerzeilers-‘dag voor vertrekkers’ op 10 november voor wie vanaf 2019 of 2020 een lange zeilreis gaat maken

PERSBERICHT

Eemnes – De vereniging van Toerzeilers organiseert voor het tiende jaar op rij de vertrekkersdag op 10 november 2018 in Eemnes.

De vertrekkersdag is voor de lange afstandzeilers die in 2019 of 2020 een jaar of langer vertrekken (rondje Atlantic, wereldreis e.d.). Het is een dag om kennis met elkaar te maken en informatie uit te wisselen. De dag begint en eindigt met een droomverhaal (lezing) van teruggekeerde vertrekkers. In de middag kunt u kiezen uit verschillende workshops voor het merendeel verzorgd door ex-vertrekkers, die op deze wijze hun ervaringen en tips graag delen. En er is een forum voor vragen.

Meer informatie en aanmelden www.toerzeilers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *