Catamaran-zeilers Laila van der Meer en Bjarne Bouwer eindigen als derde in Jeugd Olympische Spelen 2018

Buenos Aires (Argentinië) – In het Argentijnse Buenos Aires heeft het Nederlandse zeilduo Laila van der Meer en Bjarne Bouwer het brons behaald tijdens de Jeugd Olympische Spelen. Het tweetal finishte de medalrace als 4e en eindigt daarmee op de derde plaats in het eindklassement. Het goud gaat naar het Argentijnse duo Cittadini & Romairone. Petard & Coutard (FRA) pakken het zilver.

Foto: Watersportverbond

Het Nederlandse Nacra-team lag voorafgaand aan de laatste race nog op zilver, maar de punten met de nummers 3 en 4 lagen heel dicht op elkaar. Het werd een spannende medalrace die Van der Meer & Bouwer als 4e finishten, terwijl het Franse team de race won. Met slechts 1 punt verschil gaat het zilver naar Frankrijk en winnen Van der Meer en Bouwer het brons.

Het duo stapt nu samen over naar de foiling Nacra17.

Eindklassement Nacra

1. Cittadini & Romairone (ARG), 37 pnt
2. Petard & Coutard (FRA), 44 pnt
3. Van der Meer & Bouwer (NED), 45 pnt

(Watersportverbond)

Eén gedachte over “Catamaran-zeilers Laila van der Meer en Bjarne Bouwer eindigen als derde in Jeugd Olympische Spelen 2018”

  1. Toppers zijn jullie !!!
    Veel succes verder in de Nacra 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *