Veerboot ramt twee kleine jachten bij Engelse Wight

Cowes (Engeland) – Een veerboot is zondag in dichte mist in de haven van het Britse Isle of Wight tegen verschillende kleine jachten gevaren. Het schip met tientallen passagiers aan boord wilde aanleggen in de haven van Cowes op het eiland.

Na noodoproepen werden onmiddellijk reddingsoperaties gestart, maar reddingswerkers konden nauwelijks iets zien. Lokale bewoners hadden gemeld noodkreten te hebben gehoord. Alle passagiers van de aan de grond gelopen veerboot bleken ongedeerd, zei een woordvoerder van de kustwacht. Het eiland ligt direct tegenover het Zuid-Engelse stadje Southampton. Uieindelijk bleek het incident geen slachtoffers te hebben geƫist. (AD, HLN, Mirror)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *