Fusie tussen brancheorganisaties HISWA en RECRON in de maak

Brancheorganisaties HISWA Vereniging en RECRON kondigen aan te willen fuseren. Eind mei werd al bekend dat beide partijen de mogelijkheden voor een fusie gingen onderzoeken. De algemene besturen van beide verenigingen zijn nu tot de conclusie gekomen dat fuseren tot één nieuwe ondernemersorganisatie de meeste voordelen biedt voor de aangesloten bedrijven.
Fusie noodzakelijk

“Om beide verenigingen sterker te maken voor de toekomst van bovengenoemde sectoren, is een fusie noodzakelijk. De voordelen zijn legio. Zowel RECRON als HISWA hebben veel gemeenschappelijk en vullen elkaar op onderdelen goed aan. Beide merken staan goed bekend: RECRON vooral bij de overheid en HISWA vooral bij consumenten. RECRON heeft een groot ledenvolume en is sterk in lobby. HISWA heeft veel expertise op het gebied van marketing, promotie, productontwikkeling en waterbeleid. RECRON is met name expert op ruimtelijke ordening, sociaal beleid en ledenservice. De clubs versterken elkaar en daar hebben alle leden baat bij. Van kampeerbedrijf tot jachtwerf”, aldus Peter Brussel, algemeen voorzitter van HISWA Vereniging. (www.waterrecreatienederland.nl, www.hiswa.nl, www.recron.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *