Superzeiljacht Ngoni ‘The Beast’ van Royal Huisman uit Vollenhove wint Amerikaanse prijzen

Fort Lauderdale (VS), Vollenhove – Royal Huisman in Vollenhove heeft buitenlandse prijzen gewonnen met het superzeiljacht Ngoni. Op de eerste dag van de Fort Lauderdale International Boat Show in de Verenigde Staten zijn de jaarlijkse Superyacht Society Awards of Distinction uitgereikt. Huisman is winnaar in de categorieën Best Sailing Yacht 40m+ en Best Interior.

Royal Huisman bouwde het 58 meter lange zeiljacht in ongeveer twee jaar tijd in Vollenhove. Ngoni is in 2017 opgeleverd en aan haar eigenaar overgedragen. Sindsdien is het aluminium jacht intensief in gebruik geweest, meldt het bedrijf uit Vollenhove. Ngoni is in april 2017 in Amsterdam te water gelaten. Het jacht werd op de werf ‘The Beast’ genoemd. ‘Build me a beast’, was de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever. (deStentor, www.royalhuisman.com, www.superyachtsociety.org)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *