Ook Conny van Rietschoten-trofee voor tweede maal naar zeilster Carolijn Brouwer

Scheveningen – Carolijn Brouwer, eind oktober al tot beste mondiale zeilster uitgeroepen, is nu ook gekozen tot beste Nederlandse zeiler van 2018. In Scheveningen kreeg ze de bijbehorende prijs, de Conny van Rietschoten-trofee, uitgereikt.

Carolijn Brouwer ontvangt uit handen van Pieter Heerema de Conny van Rietschoten Trofee tijdens het Zeiler van het Jaar Gala 2018 (Foto: Laurens Morel)

De 45-jarige Brouwer, die in 1998 ook al de beste zeiler van ons land was, won als lid van de bemanning van Dongfeng als eerste vrouw de prestigieuze Volvo Ocean Race. De geboren Leidse liet in de verkiezing de zes Nederlandse medaillewinnaars van de WK in Aarhus achter zich. (NOS, www.vanrietschotentrofee.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *