Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Bénéteau baas Annette Roux ontvangt onderscheiding tijdens Boat Builder Awards 2018 METSTRADE in Amsterdam

PERSBERICHT

Amsterdam – Gisteravond werd tijdens de Boat Builder Awards for Business Achievement 2018 in Amsterdam, georganiseerd in samenwerking met Raymarine, aan maar liefst 15 winnaars een award uitgereikt en werden 12 eervolle vermeldingen bekendgemaakt. Meer dan 330 gasten genoten van een spectaculaire avond onder de prachtig verlichte glazen koepel van het Scheepvaartmuseum en vierden zo de vele successen in de sector. Het hoogtepunt van het evenement was de uitreiking van de populaire Lifetime Achievement Award aan Annette Roux van Groupe Beneteau.

Erfgename en Beneteau baas Annette Roux (76) is de kleindochter van de grondlegger Benjamin Bénéteau die de onderneming in 1884 begon in de Vendée als werf voor vissersboten. Zij begon in 1964 op de werf van haar ouders, waar toen 17 scheepstimmermannen werkten voor wie geen werk meer was… Op dit moment heeft het beursgenoteerde bedrijf, dat sinds de jaren 90 ook actief is op de markt van stacaravans, meer dan 7000 personeelsleden. (Nauticlink, foto RAI)

Tijdens deze slotakte van de avond werden de vijf decennia uitmuntend leiderschap aan en betrokkenheid bij Groupe Beneteau en de maritieme sector als geheel van Annette Roux in het zonnetje gezet. Annette begon haar carrière in de sector nadat ze werd gegrepen door de geur van vers hout en hennep op een traditionele werf en is nu nog steeds actief betrokken bij wat inmiddels een zeer succesvolle multinationale groep bootbouwers is.

Meer informatie (inclusief alle overige winnaars) www.metstrade.com, en www.beneteau-group.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *