De Vries Scheepsbouw Makkum slaat eerste paal voor tweede dokhal

MAKKUM – Na maanden van zorgvuldige voorbereiding is maandagmiddag op de werf van De Vries Scheepsbouw Makkum de eerste paal geslagen voor een nieuwe, tweede dokhal. De ceremoniële handeling werd verricht door Tom de Vries, Managing Director De Vries Groep. De werf koestert haar banden met Makkum en de regio. Buren, wethouders van Súdwest-Fryslân en vele andere relaties waren dan ook uitgenodigd om het glas te heffen.

De uitbreiding van De Vries Scheepsbouw Makkum verloopt fasegewijs. Eerst wordt de dokhal gebouwd. Deze is gereed in het najaar van 2019. De bouw van nieuwe kantoren en werkplaatsen volgt later. ,,Als familiebedrijf bouwen we niet voor het volgende kwartaal, maar voor de volgende generatie,” zegt directeur Sijbrand de Vries. ,,Een belangrijke, grote investering zoals deze helpt de toekomst veiligstellen. Met onze goed gevulde orderportefeuille durven we deze stap te nemen.” (Bolswards Nieuwsblad, De Vries Scheepsbouw Makkum)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *