Het zeilavontuur van presentator Pieter Jan Hagens: ‘Hier fantaseerde ik echt al jaren over…’

Mindeloo (Kaap Verdië) – In juni begon Pieter Jan Hagens (60), presentator van EenVandaag en Buitenhof, samen met zijn vrouw Renske aan een zeilreis van een jaar. De avonturiers vertrokken afgelopen weekend vanuit de Kaapverdische Eilanden richting Suriname. ,,De Atlantische Oceaan over, dat is waar je al jaren over fantaseert.’’

Rustig, bijna kabbelend gleed Lola, de zeilboot van Pieter Jan Hagens en Renske, begin juni langs de kust van België en Frankrijk. De Kaapverdische Eilanden, Madeira, Suriname, het was allemaal nog ver weg voor de avonturiers. ,,We aten een visje, dronken een glaasje witte wijn, het was zalig’’, kijkt de AvroTros-presentator terug. ,,We vroegen ons af wanneer de vakantie ophield en de reis zou beginnen.’’ (AD, www.lolaopzee.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *