Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Expositie van maritiem-kunstenaar Marco Käller met schilderijen, beelden en een interieur tussen kerst en nieuwjaar in Makkum

PERSBERICHT

Makkum – Gallery Marco Käller houdt van 26 december, tweede Kerstdag tot en met zondag 30 december 2018 van 13:00 tot 17:00 uur een kerstexpositie met veel nieuw werk van deze allround maritiem kunstenaar.

Marco Käller vond nieuwe motieven en verhalen op en langs het water, schilderde, bouwde maritiem geïnspireerde beelden en ontwierp een bijzonder interieur voor een recreatieappartement in een schiphuis.

In de beide expositieruimten van de galerie staan nu kleine en grote Cortenstalen beelden en reliëfs voor binnen en buiten. Ook hangen er ruig geborstelde zeiltaferelen, impressies van vermoeide schepen voor de wal en ingetogen waddengezichten in olieverf op linnen. Er is veel te zien, want het aflopende jaar bracht veel inspiratie.

Meer informatie www.kaller.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *