Een bijzondere kans: want veerbaas op de IJssel kun je niet elke dag worden…

Toe aan een nieuw avontuur in 2019? Het veerpontje tussen Bronkhorst en Brummen staat in de etalage. Eigenaar Dirk Wijers (66) houdt het na 42 jaar voor gezien, maar de zoektocht naar een koper wil nog niet vlotten.

Hoe iddilisch wil je het hebben. Eigenaar zijn van een historisch pontje (bouwjaar 1934) op de IJssel. Dagelijks heen en weer tussen het monumentale stadje Bronkhorst en Brummen. Wonen in het naastgelegen boerderijtje. Het kan binnenkort. Huidige veerbaas Dirk Wijers is na 42 jaar uitgevaren en gaat met pensioen. Hij vindt het welletjes geweest, maar het ontbreekt aan opvolging. ,,Mijn dochters willen het niet overnemen, dus staat het pontje nu te koop”, motiveert Wijers, die zelf in het naastgelegen boerderijtje woont, zijn besluit. (deStentor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *