North Sails koopt Nederlandse MBrands onder meer fabrikant van zeilkledingmerk Magic Marine

Katwijk – Het Nederlandse zeilkledingmerk Magic Marine van het bedrijf MBrands International is inclusief haar kite- en snowboardlijn Mystic verkocht aan de Amerikaanse North Technology Group (NTG) onder meer eigenaar van North Sails. De vestiging in het Zuid-Hollandse Katwijk blijft haar centrale functie en rol behouden, eigenaar en directeur Max Blom krijgt de functie van CEO van de nieuw opgerichte North Actionsports Group.

Magic Marine en Mystic behoorden hiervoor tot het bedrijf Interfield, dat Max Blom in 2007 kocht van Jan-Hendrik in ’t Veld, die het oorspronkelijke windsurfbedrijf in 1985 startte met de import van wetsuits en het eigen merk voor windsurfaccessoires Maui Magic. (Nauticlink, www.magicmarine.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *