Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Internationaal bedrijf Neptune levert hoogkwalitatieve custom bedden en stoffering voor boten

PERSBERICHT

Zwaagdijk-Oost (Medemblik) – Nu uw jacht in de winterstalling ligt, is het goed om eens na te denken over de condities van het slaap- en zitcomfort aan boord. Misschien is het zelfs wel de perfecte tijd om oude en versleten bootmatrassen en bootkussens van boord te halen en vervanging te overwegen.

Neptune kan uw boot op locatie voorzien van alle slaap- en zitcomfort. Waar ook ter wereld!

Sinds de oprichting in 1992 is Neptune in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in het produceren van nautisch slaap- en zitcomfort. Deze positie hebben we weten te bereiken omdat we slechts één doel voor ogen hebben: Zorgen dat u zo veel mogelijk tijd aan boord kunt genieten. Dat doel is vanaf het begin de inspiratie geweest om de allerbeste kwaliteit bootmatrassen en bootkussens te ontwikkelen en te produceren. Dat is onze uitdaging.

In de showroom van Neptune Nautisch Comfort in Zwaagdijk-Oost geven wij alle informatie over de mogelijkheden van goed slapen en zitten en kunt u een kijkje nemen in onze productieruimte. Wanneer u besluit om een en ander te vernieuwen dan kan dit vóór het nieuwe vaarseizoen gerealiseerd worden.

Wij slaan alles op totdat uw jacht het water weer in gaat. Op het gebied van slaapcomfort leveren wij onze producten ook af wanneer uw jacht in het buitenland ligt.

Meer informatie www.neptune.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *