’Boot is verbindende zussenfactor ’

Bernisse – Coby de Water bracht als jong meisje uren door op het water. Nu heeft ze samen met haar zus Emma een boot, tot genoegen van hun vader. ’Wanneer we de motor starten en de diesel pruttelt, klinkt dat als muziek in onze oren. Voor anderen misschien raar, maar voor mijn zus Emma en mij betekent dat geluid terugdenken aan vroeger. Dan weten we dat we een leuke tijd gaan hebben.

Mijn vader toerde vroeger met ons gezin in zijn boot heel Nederland door. We woonden dicht bij het Brielse Meer en zaten regelmatig op het water, ook tijdens vakanties. Ik las een boek of zat te kleuren, heerlijk vond ik dat. Mijn broer vaart ook nog graag; hij heeft zelf een boot. Emma en ik kochten eerder samen een zeilboot en onze ouders vonden het leuk om ons ook een motorboot te geven. Een complete verrassing! Het was wel even zoeken; sommige boten lijken op de foto’s goed, maar je schrikt er soms van als je ze ziet. Onze boot die we Zus&Co hebben genoemd, vonden we meteen geweldig. We vielen op het model: klein, kneuterig, een hele gezellige en comfortabele boot. (De Telegraaf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *