Italiaanse Ferretti Group neemt voor 84 miljoen euro licenties op het luxe jachten merk Wally met overname als doel

Forlì (Italië) – De Ferretti Group staat op het punt het merk van iconisch luxe jachten Wally in te lijven. De eerste stap van een uitgebreide licentieovereenkomst is al gezet. Het is de bedoeling dat Ferretti het merk op termijn helemaal overneemt, maar nu gaat het al aan de slag om het merk nog verder te versterken.

Wally heeft altijd zeer eigenzinnige ontwerpen gericht op afwijkend design gebouwd (Foto’s: Wally)

Over de periode van 2019-2022 zal de Ferretti Group ruim 84 miljoen euro (waarvan 70 miljoen euro in de eerste twee jaar) steken in de ontwikkeling van het merk. De nieuwe kleinere Wally’s zullen al onder het dak van de Ferretti Group werven worden gebouwd, de ‘Super Yacht Yard’ in Ancona zal de voorkeurswerf zijn voor de grootste Wally jachten. (Nauticlink, bericht www.ferrettigroup.com, www.wally.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *